آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انصارالله به اقدام ضدیمنی آمریکا واکنش نشان داد| هرگز از حمایت فلسطین دست برنخواهیم داشت

  • کد خبر: ۲۰۶۸۸۰
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۸
انصارالله به اقدام ضدیمنی آمریکا واکنش نشان داد| هرگز از حمایت فلسطین دست برنخواهیم داشت
سخنگوی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که هدف آمریکا از قراردادن این گروه در فهرست گروه‌های تروریستی سیاسی است و مانع از تداوم حمایت از ملت فلسطین نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که آمریکا با قراردادن این جنبش در فهرست گروه‌های تروریستی به دنبال هدف‌هایی سیاسی است.

عبدالسلام تاکید کرد: اقدامات ما در دریای سرخ نوعی فشار برای پایان‌یافتن جنگ علیه غزه است. قراردادن نام ما در فهرست گروه‌های تروریستی از سوی آمریکا موضع ثابت ما در خصوص حمایت از فلسطین را تغییر نمی‌دهد.

وی افزود: این تصمیم واشنگتن روی میدان هیچ اثرگذاری‌ای ندارد. ما هرگز از موضع خود در حمایت از ملت فلسطین پا پس نخواهیم کشید.

عبدالسلام گفت: تصمیم اخیر آمریکا تنها بر پافشاری ما بر حمایت از فلسطینیان می‌افزاید. هیچ خط ارسال تسلیحاتی از ایران به یمن وجود ندارد و سخنانی که در این رابطه گفته می‌شود نادرست است.

گفتنی است کمی پیش‌تر «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی دولت آمریکا بدون اشاره به جنایت‌های گسترده رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی به ویژه علیه مردم مظلوم غزه، در سخنانی اعلام کرد: واشنگتن دوباره حوثی‌های یمن (ارتش ملی یمن) را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار می‌دهد.

بر اساس اعلام این رسانه، مشاور امنیت ملی دولت آمریکا در این خصوص ادامه داد: اگر حوثی‌ها (ارتش ملی یمن) حمله‌های خود را در دریای سرخ متوقف کنند، واشنگتن انجام‌نشدن آن را مورد بررسی قرار می‌دهد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->